Vés al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: desembre, 2014

el ceviche plat típic de la cuina peruana

El ceviche (segons la RAE, pot ser escrit d'aquestes formes: seviche, sebiche, cebiche, etc) és un plat consistent en carn marinada de peix, marisc o ambo en base d'amaniments cítrics: llimona, la llima àcida, històricament també es utilitza la taronja agra.
El ceviche es pot acompanyar d'un amaniment que sol incloure varietats d'ají i chile.
Algunes preparacions inclouen coriandre picat:

El seu origen s'estableix a Perú, molt abans de la colonització, i la recepta es va expandir per diversos països llatinoamericans, obrint així també el ventall de possibilitats creatives culinàries de ceviche
A The Market Barcelona oferten diferents tipus de ceviches perquè gaudeixin els teus sentits amb productes naturals i autèntics originaris del Perú intentant aportar un toc únic que diferenciï amb estil cada plat:
TIRADITOS DE LUBINA  Llobarro tallada finament estil sashimi amb ají groc i sèsam.


CEVICHE PUNTA SAL CLÁSICO Làmines de peix blanc, marinades en suc de llima, ají llim i co…