El ceviche (segons la RAE, pot ser escrit d'aquestes formes: seviche, sebiche, cebiche, etc) és un plat consistent en carn marinada de peix, marisc o ambo en base d'amaniments cítrics: llimona, la llima àcida, històricament també es utilitza la taronja agra.
El ceviche es pot acompanyar d'un amaniment que sol incloure varietats d'ají i chile.
Algunes preparacions inclouen coriandre picat:
El seu origen s'estableix a Perú, molt abans de la colonització, i la recepta es va expandir per diversos països llatinoamericans, obrint així també el ventall de possibilitats creatives culinàries de ceviche
A The Market Barcelona oferten diferents tipus de ceviches perquè gaudeixin els teus sentits amb productes naturals i autèntics originaris del Perú intentant aportar un toc únic que diferenciï amb estil cada plat:
TIRADITOS DE LUBINA
Llobarro tallada finament estil sashimi amb ají groc i sèsam.
CEVICHE PUNTA SAL CLÁSICO
Làmines de peix blanc, marinades en suc de llima, ají llim i coriandre amb blat de moro cruixent dels Andes
NUESTRO CEVICHE THE MARKET
Làmines de pop i tonyina fresca amb mànec, pebrot vermell i algues japoneses amb sèsam
CEVICHE NIKKEI FUSIÓN PERUANO-JAPONESA
Làmines de tonyina marinades en suc de llima, salsa de soja i sèsam con seaweed
CEVICHE DE PESCADO AL AJÍ AMARILLO COMO EN CHORRILLOS
Làmines de peix marinat en suc de llima i aromatitzat amb ají groc
Descobreix el millor de la cuina peruana a www.themarketbarcelona.com
*