Ir al contenido principal

Sexologia al món Rosa Llopis








Les costums del ornitorinc... les normes de la casa de la sidra... el sexe a cada indret del món te les seves coses... freqüència, objectiu... inclús hi ha intercanvis de parella, o homosexualitat oberta.... si creus que lo teu és normal o extrany... fliparàs... inclús hi ha tribus que arriben a tenir 10 vegades sexe en una nit...


Curiositats sobre sexe al món...
Radio. Espacio en blanco.
http://www.rtve.es/alacarta/audios/espacio-en-blanco/espacio-blanco-segunda-hora-04-01-14/2280468/

Combat la crisis de parella ficant les banyes...
http://www.abc.es/radio/podcast/20120802/rosa-llopis-ante-crisis-pareja-61575.html

La resposta sexual humana és el conjuntde canvis físics i hormonals que tenen els éssers humans davant les estimulacions en les seves zones erògenes.

Va ser estudiada pel famós ginecòleg WilliamMasters i la Psicòloga Virginia Johnson (coneguts popularment pels seus dos cognoms junts : Masters i Johnson fins i tot desprésde casar-se).

Diferenciar 4 fases: excitació, altiplà, orgasme, resolució.

Fase excitació 

L'excitació és la primera fase, es pot provocar per molts estímuls diferents :
la visió d'un cos nu,
una carícia,
una mirada ... la llista pot ser infinita.

Encara no s'ha pogut classificar de manera diferenciada si hi ha alguna cosa que exciti a homes i dones per separat , encara que les creences populars són que l'home s'excita més per la visió i les dones més pel tacte, la mirada, una paraula o un gest...

Durant l'excitació, en els homes el penis s'engrandeix i endureix , es posa erecte. En les dones la vagina es lubrica , la vulva es dilata.

Fase altiplà

Aquí la respiració s'entretalla, les pulsacions són molt altes i caràcter de l'excitació augmenten. També es produeix el rubor sexual, un enrogiment sobretot del pit i la cara, la tensió muscular augmenta . Al final de la fase d'altiplà, prop de l'orgasme, és habitual tenir la sensació de no poder més.


Si l'excitació desapareix durant l'altiplà i no es produeix l'orgasme, es poden causar algunes molèsties.

Fase orgasme

L'orgasme es presenta després d'haver passat les fases d'excitació i altiplà, després de l'orgasme es produeix la resolució , la 4a fase .

Durant l'orgasme les pulsacions i la respiració arriben a la màxima freqüència i intensitat, es produeix una gran tensió muscular i contraccions a la zona anus - genital (tant en l'home com en la dona l'esfínter anal presenta contraciones rítmiques i involuntàries ).
També en la dona es pot donar, en alguns casos, un orgasme líquid, amb una ejaculació. Aquesta ejaculació sembla estar relacionada amb el punt G. A més de la resposta física ( contraccions musculars , etc . ).
Es produeix una resposta emocional molt variada, que a part de plaer de gran intensitat, pot provocar crits, plor i riures, etc.
Encara que també és normal una resposta molt més continguda.
S'ha demostrat que la dilatació pupil · lar és fugaç, com a indicador d'aquestes fases .

+ info:
http://es.wikipedia.org/wiki/Respuesta_sexual_humana
http://avantsex.com/
https://www.facebook.com/avantsex69?fref=ts
http://www.mekare.net/sexologia.html

Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas