Ir al contenido principal

si em fas un like vol dir que t'agrado?


La meva mare valora que li pugui agradar a algú si em fa "likes" al meu Facebook.

L'altre dia la meva mare em preguntava si tenia algun "ligue" nou, i li vaig dir que no,
i ella em va dir tampoc he vist ningú nou et faci "like" a les teves publicacions de Facebook.

Estimar està massa vinculat al patiment moltes vegades i maneres de fer de les persones,
si et fa mal, per a mi, no és amor.



A la meva vida m'he trobat amb moltes persones i estils de viure l'amor.

Fins ara veig moltes persones que cerquen seguretat, i així algú que tingui possessions, en gran part vol dir: bona feina, bon pis, cotxe, etc; pot ser que ho busquin conscientment i inconscientment, i no se ben be quina de les dues possibilitats és més mesquina.



Això a part de que aquella persona tingui bon cos i cara, sigui àgil, saludable i alegre.

L'amor i el sexe mouen el món.
Els diners mouen el món, per que sabem que mouen l'amor. Moltes vegades. Poca gent he trobat que estimi per estimar. Sense buscar res a canvi.

A la carrera de Publicitat I Relacions públiques que  he estudiat crec que el més important que he aprés és que la vida humana es bassa en la comunicació i la creació de vincles emocionals entre persones i coses.



Com en el marketing mix d'una empresa qualsevol dues persones o les que siguin que compossin "la parella", han de tenir objectius similars comuns, per poder motivar-se i seguir endavant.
Per que trionfi el vincle també és molt important que les persones tinguin una cultura similar, de manera que el fet de compartir ciutat, món, i estil de vida, experiències, els faci més proclius a mantenir-se en el temps com a parella.

Puc diferenciar aquestes diferents tipologies actuals de maneres d'estimar:
  1. Ara també existeixen els perfils de persones que no volen estimar, no volen experimentar aquest sentiment. Prefereixen jugar a videojocs, o veure sèries de TV, fer esport, restaurat mobles antics, fer "El camino de santiago", etc; entre d'altres opcions.
  2. També n'hi ha que cerquen sexe inconscientment, segurament, i aparentment sembla que vulguin parella. Però el seu objectiu són els orgasmes, i sol passar, que en parella es sol tenir sexe més constantment i amb més freqüència.
  3. D'altres només volen sexe clarament.
  4. Algunes persones només volen amor, contacte físic. Companyía per no sentir-se soles.
  5. Hi ha gent que estima la trama, més que el desenllaç.

Està clar que el model del conte de fades de Holliwood ja no existeix i tothom en som conscients. Volem a alguna persona, o varies si cal, que ens aportin coses positives, que sumin, que millorin, que respectin la nostre independència i alhora elles tinguin la seva, sense trepitjar la bombolla d'espai i temps personal de cada persona.

Volem persones lliurepensants, lliurestimants, sense pors, amb autoestima, etc...

L'objectiu?
Compartir...

Bibliografia:
1)
Fa dues setmanes vaig robar un llibre que em va cridar per seu nom Sex@amor Las nuevas claves de los encuentros amorosos , d'un tal Jean-Claude Kaufmann.
Internet ha revolucionat el panorama de les trobades amoroses . Kaufmann mostra fins a quin punt « les regles del joc » han canviat i proporciona algunes claus de l' univers amorós actual .

Encara que virtual ofereix una gran llibertat , passar al món real sempre és complicat : on quedar ? , Ens donem la mà o ens vam besar ? , Deu l' home pagar el compte i la dona fingir que treu la cartera ? , Hi ha que besar-se o fins i tot anar a dormir la primera nit ?

En Sex @ mor es navega per xats i pàgines de trobades , on els internautes utlitzen estratègies molt variades per respondre a aquestes preguntes . L'anonimat d'internet permet establir nombroses relacions amb sorprenent rapidesa però de vegades no és fàcil combinar sexe i sentiment , plaer d'una nit i relació duradora . Es pot arribar a convertir el sexe en una forma d'oci més ? La idea que es puguin separar radicalment dues categories - per divertir-se o per buscar l'ànima bessona - potser és il · lusòria .


Les dones , especialment , estan en l'ull de l' huracà : se senten atretes a gaudir de la seva nova llibertat sense lligams , però rebutgen comportar-se segons el model masculí tradicional .

Sex@mor. Las nuevas claves de los encuentros amorosos











2) 

Señoras, señores, monstruos varios de mis amores... si no leeis Pornoburka de mi queridisima Brigitte Vasallo dejareis de ser personas interesantes. Porque sus reflexiones son lo más y destila crítica amor y pasión a más no poder. Es un hecho!

*
3)
Article de com es sent la ment enamorada
http://elartedesabervivir.com/el-cerebro-enamorado/

4)
Referents de parelles lèsbiques?
Potser estem repetint el model heterosexual mort en les parelles lesbianes.. i hauriem de cercar un model nou a la mida de les nostres necessitats reals actuals...
http://www.mirales.es/cultura_entretenimiento/en-la-sociedad-estamos-faltos-de-referentes-reales-de-parejas-lesbicas/
@lutxana
Què en penses?

www.lutxana.es

Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas