Ir al contenido principal

com decorar la teva habitació segons el feng shui



DECORA LA TEVA HABITACIÓ SEGONS EL FENG SHUI

El Feng-shui forma part de la filosofia de vida dels orientals més savis i antics, des de fa més de mil anys anteriors a la nostra era.

Aquestes creencies conjuguen la numerologia personal i dels espais, amb les energies de la terra, metall, aigua, aire i foc, per que flueixin en armonia i equilibrar el nostre entorn vers nosaltres, i alhora ordenar el nostre interior.

La base és el "chi" energia general que flueix a vida i cal deixar-li espai i ordre adient per que no es quedi estancat i acumuli energia negativa:

DORMITORI*ideal Feng-shui*

L'habitació és l'últim reducte, l'últim refugi que tenim en aquesta vida atzarosa i hauríem protegir-la i cuidar-la més. Si el llit està físicament ben ubicada, geoastrológicamente ben direccionada segons el Feng Shui i amb decoració discreta i adequada, la riquesa i la salut de les persones estarà protegida i anirà en augment cada vegada més a través d'un ambient acollidor i descans reparador.

Per decorar una habitació per dormir adequada al Feng-shui  hem de seguir les següents recomanacions:


1. Posició del llit:
  • Mai hem de possicionar el llit amb els peus mirant a la porta, ja que això esdevindrà en malalties i mort.
  • Si és possible, hauríem de posar el capçal cap al nord o l'est.
  • Col · loca el llit tan lluny com sigui possible de la porta del dormitori. El Feng Shui ensenya que com més àmplia sigui la distància entre el llit i l'entrada, més gran serà el control que sentiràs sobre l'habitació i la teva vida.
  • Acomoda el teu llit de manera tal que el teu cap estigui el més lluny possible de la porta. Evita dormir amb el cap apuntant cap a la porta, ja que minimitza el control que sents sobre el dormitori. Has de poder veure l'entrada de l'habitació tot el temps que et trobis descansant al llit.
  • Tampoc el situarem entre una finestra i una porta, o dues finestres, perquè això suposarà que l'energia no fluirà be per tota la sala i marxarà, així en aquest cas si no es pot ficar el llit d'una altre manera, la solució és ficar un "store" i/o cortina, entre la finestra i el llit, i entre la porta i el llit.
  • Sota del llit haurà d'estar vuit, sinó les coses que hi hagi  a sota afectaran directament a les nostres relacions personals i de parella.
  • Entre el llit i la finestra i entre el llit i la porta ha d'existir una distància òptima per poder passar una persona, i així que flueixi el "chi" adequadament.
  • El llit ha de tenir una posició dins de l'habitació que no calgui donar estranys voltes per arribar-hi des de la porta de l'habitació.
  • El suport del llit simbolitza el suport i la seguretat en la vida. Per això preferim una paret o envà sense finestres darrere del llit. Si a més comptem amb un bon suport, tant millor.
  • Procura orientar la capçalera del llit cap a algun dels teus punts cardinals favorables, preferiblement Tien Yi, ien Nien o Fu Wei. Per esbrinar quins són visita la pàgina dedicada a l' número kua o Ming Gua.

2. Colors per a una habitació amb bon feng shui:


  • Mai s'ha de pintar amb més de 3 tons una habitació, i a poder ser, sempre amb tons clars i pastel, blancs, que generin descans i relax, propis per a desconectar i recuperar forces i l'energia.
  • Aquests, ens ajudaran a descansar ia dormir tranquils. Hem d'evitar els colors forts com el vermell o el groc ja que poden alterar el nostre somni. Pel que fa a la roba de llit, les catifes i altres teles, també deuen ser de colors clars.
  • El color és una part molt important del Feng Shui. És una de les maneres més fàcils de desplaçar l'energia a l'espai amb el Feng Shui. Representa Ying i el Yang. 
  • Cada color és l'expressió d'un dels cinc elements del Feng Shui: Foc, Terra, Metall, Aigua i Fusta. Els elements que s'utilitzen en àrees específiques d'acord amb el Feng Shui mapa energètic del seu espai, o Bagua. 
  • Trieu els colors de Feng Shui d'acord a l'energia que necessita al seu espai amb el color de les parets, l'art, la fotografia o diversos articles de la decoració. 
  • El color és com la música: nutritiva i estimulant, genera l'harmonia i benestar. No tinguis por de portar colors vibrants en el teu espai: el color és llum i la llum és el nostre aliment principal.

3. Decoració i elements:

  • Ha d'estar sempre recollida, endreçada, neta i en ordre, per no generar punts negres d'energia on es pugui estancar el "chi".
  • És important que a l'habitació no hi hagi cap electrodomèstic que generi ones magnètiques i que capti l'atenció de les persones. En el cas que tinguem aparells elèctrics que no puguem treure, podem tapar amb un llençol.
  • Llum: opta per llums tènues que emetin un ambient de pau i tranquil · litat. 
  • Així és important reduir al mínim llibres, armaris, objectes que no tinguin relació directa amb el descans, el relax, els somnis lleugers, la parella, l'amor, etc. També és important evitar quadres o adorns amb aigua ja que aquesta pot aguditzar els problemes d'al · lèrgia o els respiratoris.
  • Miralls: el Feng Shui el que ens diu és que el lloc ha de ser el més estable per beneficiar el descans i els múltiples moviments del mirall minven aquesta pau necessària. Intenta evitar dos miralls, un davant de l'altre, ja que crearàs un camp d'energia negativa entre ells. 
  • És preferible que no hi hagi res penjant sobre el llit. Si això fos inevitable, procurar sempre que es tracti de coses lleugeres, Ex: llums de paper o altres materials lleugers. En la mesura possible, evita els ventiladors de sostre sobre el llit.

PAS A PAS:


Divideix el quadrat en nou quadrats iguals, tres files de 3 espais cada un.

Dibuixa a la primera àrea l'entrada del teu dormitori. 
  1. La cantonada esquerra de l'habitació quan entres des de la porta és l'àrea de coneixement, representat pel llibre i el color blau.
  2. L'àrea central es refereix a la seva carrera professional. El negre és a orient el color de l'aprenentatge ( per això els mestres de Kung Fu porten el traje negre, per que sempre hauràn de seguir aprenent).
  3. El quadrat de la dreta representa els viatges. Color gris, plata, peu.La filera central de les àrea descriu el centre del seu dormitori.
  4. L'àrea de l'extrem esquerre es relaciona amb la família / Salut. Color verd vibrant.
  5. L'àrea central és el Tao, o al Centre, l'equlibri. Color groc, número 5. 
  6. El quadrat de la dreta és la Creativitat / fills / família. Color verd clar.
  7. Al quadre lila, a la part superior esquerra es refereix a la riquesa. 
  8. L'estrella central representa la fama / reputació.
  9. El cor, color vermell suau, a la dreta representa les relacions i la parella.

Per potenciar i millorar en una zona concreta haurem de ficar l'element indicats al dibuix:
  • Coneixement: llibres, eines per al desenvolupament personal.
  • Carrera: miralls o elements relacionats amb l'aigua, les imatges per donar suport els seus objectius de carrera.
  • Persones (no tòxiques) / Viatges: Fotos dels seus ajudants.
  • Família / Salut: fotos familiars, herències, les plantes.
  • Creativitat / Nens: materials d'art, obres d'art, ordinador.
  • Riquesa: diners, joies, peixos, fonts, tot vermell, colors: porpra i or.
  • Fama / Reputació: espelmes, premis, plantes, alguna cosa vermella, taronja o porpra.
  • Relacions / Parella: miralls rodons o ovalats, res de color rosa, imatges dels seus éssers estimats, objectes de dos en dos (com dos candelers, dos tauletes, dos coixins, dos pintures, etc). Si vols trobar nova parella i/o millorar la relació que tens és indispensable eliminar tota mena de records al passat per netejar l'energia, i deixar espai a l'habitació per a una altre persona.
Igualment el Feng-shui sempre te una solució per a cada cas i si  voleu informació personalitzada per la vostra habitació contacteu:

+ fonts:
http://www.vientoyagua.cl/sub_paginas/archivo_elshenhabitacion.htm
http://www.ehowenespanol.com/determinar-mejor-orientacion-cama-segun-feng-shui-como_266150/
http://www.fengshui-mundo.com/articles/dormitorio.htm
http://www.geomancy.net/phpforum/article.php?bid=2&fid=1&mid=24534&s=4

www.lutxana.es

Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas