Ir al contenido principal

Claus per la feina ideal del futur i del present

Busco feina evolutiva i conscient, que em permeti mostrar els meus coneixements, compartir aquests amb altres persones i evolucionar plegats a la recerca de idees que millorin l'entorn i la societat.

En Punset ens torna a il.luminar amb savis consells què crec que haurien de implementar-se a la nostre societat en l'ambit laboral i vital per començar a fluir en conjunció amb el canvi social i cultural que s'està produïnt.


*la nova eva, by lutxana

Aquests són les claus bàsiques femenines: 
  • compartir
  • emocions
  • motivacions
  • positivitat
  • connexió global
  • creativitat
  • pensar en global i actuar en local: el be comú, consciència còsmica

des de que va començar la nova era femenina estàn començant a fer-se veure en el nostre dia a dia:

Claus per la feina ideal del futur i del present:

A. Aprenentatge social i emocional


La gestió adequada de les emocions és i serà fonamental per que una feina i una persona treballadora, en solitari i en equip creïn un ambient laboral fort i emprenedor, que motivi, que fomenti l'essència i les vàlues individuals i del grup en positiu.


B. Aprendre a col · laborar, en lloc de competir


Encara ara a la majoria d'indrets del món es fomenta a les persones a ser competitives, a lluitar entre elles, en comptes de cercar objectius comuns, on cada membre del grup aporti i millori el dia a dia, les idees i les diferents tasques a desenvolupar. Ara els interessos personals estaran coberts i assegurats, cosa que farà que la gent es centri en desenvolupar amb motivació la seva feina individual, pel be comú.

C. Posar atenció en l'atenció.


Aquest punt parla de la proliferació inacabable d'informació, molt superior a la capacitat de l'ésser humà per manegar-la.
Així em de concentrar-nos en un sector i tasca, perfeccionar-la i sublimar-la, per ser experts en aquesta temàtica, métode, i millorar en cada punt per a la millora del producte, servei, idea i així aconsseguir la millora global de la societat.

Per això seràn necessaries dues capacitats humanes, dues noves competències:
  • la capacitat per concentrar-se i
  • l'aprofundiment en disciplines afins a la de l'especialització original

D. Dominar les tècniques digitals de comunicació 





Aquest punt és el més clar, ja que dominar Internet, els mòbils, els ordinadors, els programes de gestió de dades, les diferentes TIC's, les xarxes socials, ara mateix et fan trobar o no feina, ja que les ofertes actualment s'envien per email, o accedint a webs de feina. O per exemple a qualsevol empresa que vulgui vendre a l'exterior ha de dominar les claus de la comunicació digital, fer contactes per internet, el disseny web i programació per a un bon posicionament SEO als cercadors, etc.


Aquests són claus per trobar feina a la nova societat del coneixement i també per gaudir de la vida. És imprescindible tanmateix per qualsevol emprenedoria que acati aquests principis com a base de les sevs idees i projectes, ja que s'ha de començar ja a crear un món millor per a totes.

+ info:
Entrevista Punset
http://www.eleconomista.es/sociedad/noticias/4800232/05/13/2/Las-cinco-claves-para-encontrar-trabajo-segun-Eduardo-Punset.html

Revisión de la Teoría de la Evolución
El éxito depende de la cooperación
http://enpositivo.com/2013/05/cooperacion-humana/

by @lutxana

💜⚡ ART | IDEAS | MARKETING 💜⚡

sígueme / follow me...
⚡ INSTAGRAM https://www.instagram.com/lutxanaart/
⚡TIKTOK https://www.tiktok.com/@lutxana
⚡FACEBOOK https://www.facebook.com/lutxanaart
⚡TWITTER
https://twitter.com/lutxanaa
⚡ LINKEDIN https://www.linkedin.com/in/lutxana/

💜 WEB: https://lutxana.es/

#art #marketing #ideas


Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas