Vés al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2012

marketing de personas para personas

Actualmente la vida y el mundo está  en plena evolución,  ha llegado un momento, en el que todos tenemos que entender esta época y dejar que la realidad emerja y fluya con naturalidad.




Está claro que los métodos de comunicación anticuados y meramente comerciales están viviendo sus últimos días, ¡por fin!.

Después de mi experiencia de más de 8 años en el sector de la comunicación, la creatividad y el marketing, offline y online, empiezo a vislumbrar de manera bastante clara, que hay un buen número de profesionales que por fin abren sus ojos y sus mentes a la verdadera filosofía de marketing y la aplican en sus empresas y vidas.

La naturalidad, hacer que las empresas sean vistas como si fuesen personas,  simplemente es hacer ver que una entidad no es más que un grupo de personas haciendo algo, un producto y/o servicio, en beneficio de otras personas que les rodean (públicos).  Ya está aquí  el marketing en su visión más humana.


*Definición de Marketing:Philip Kotler (considerado por algunos…

alegrarme meditació i benestar personal

Us recomanu aquesta nova pàgina de Facebook Alegrarmeon trobaràs genials productes relacionatsamb la meditació i el benestar personal.
link:
https://www.facebook.com/alegrarme@alegrarme#alegrarme



1 noviembre dia mundial del veganismo

1 noviembre dia mundial del #veganismo
www.barcelonalternativa.es

alimentació en crisi

Què menjar, i com...
aquest bon home diu la seva opinió al genial programa Singulars...

i apremien així sobre la revolució social i cultural
que existeix ara mateix al món sobre com alimentar-nos...
tenint en compte malalties com el Càncer, les alèrgies al glutten,
malalties del còlon, fetge....
fan que milers de persones es tornin boges a la seva ciutat i
per internet cercant aliments sans i biològics ...

estem canviant els hàbits de consum...
aquest canvi és essencial per canviar la nostre mentalitat
i consciència vital...
un canvi transversal en un món en crisi de valors...
que ha de portar-nos a un món millor*

Dieta per prevenir el càncer i enfermetats:

+ No fumar.
+ Activitat física: 30min/dia.
+ Vegetals en gran varietat / temporada
+ Legumbres
+ Pescado
+ Cocinar cosas simples ( macrobiòtica)
+ Frutas solo temporada
+ Evitar sucres i bolleria amb sucre processat
+ Evitar carnes rojas
+ Evitar comida procesadas
+ Poco alcohol ( màxim un got al dia).
+ Poco sal.

*
veure anteriors post d'…

Bicarbonato de sodio: un remedio para casi todo

La medicina en algunos casos avanza mucho más motivada por los logros económicos que por el bienestar de la humanidad.Cada vez se descubren más medicamentos, que sanan una enfermedad pero pueden producir otras.
Es indudable que han existido avances importantes, pero aún la medicina alopática que es la convencional en occidente, está en pleno proceso de desarrollo, investigación y experimentación.
Mientras los nuevos medicamentos se vuelvan mucho más seguros, algunos medicamentos antiguos, siguen dando satisfacciones.
Uno de los productos que no han perdido vigencia y cada vez se descubren mayores beneficios, es el bicarbonato de sodio.
Esta sustancia forma parte de los otros productos que venimos recomendando junto con el Cloruro de Magnesio, la linaza molida fresca, agua oxigenada y demás.
Problema en la dieta mundial
En la actualidad la dieta mundial viene cambiando a un consumo exagerado de azúcar y carbohidratos, que se convierten en glucosa, principal alimento de las bacterias …

jornades ecofem: PER UNA VIDA VIVIBLE EN UN MON LIMITAT

PER UNA VIDA VIVIBLE EN UN MON LIMITAT,Resistències i sinergies feministes, ecofeministes i ecologistes.


26 d’octubre tarda i  27 d’octubre mati de 2012
L’Espai Jove La Fontana c/ Gran de Gràcia 190-192(cantonada amb c. Santa Rosa, parada demetro de Fontana  L III-verda  )
27 d’octubre tardade 2012C.A.T. CENTRE ARTESÀ TRADICIONÀRIUSPlaça Anna Frank, s/n (cantonada Travessia de St. Antoni)Metro de Fontana L-III verda(A 5 min de l’Espai Jove Fontana)
Jornades per abordar, amb una visió holística, les causes, efectes, i possibles respostes col·lectives a les diverses crisis que es troben  interrelacionades de forma simultània en el món actual: financera, econòmica, alimentaria, energètica, climàtica, de la biodiversitat, de la cura personal i la reproducció social de la vida humana.Davant de tots aquest fenòmens cal consciencia de justícia social i ambiental, i aliances de solidaritat internacional, per a construir alternatives inclusives per a tota la societat.
Es fonamental recollir les llu…

Anh Pham videos

esta semana he recibido la visita esperada de Anh Pham una estudiante de interiorismo en Londres
original de Hanoi, Vietnam,

y me ha enseñado sus geniales videos:


FUSION from Anh Pham on Vimeo.




portfolio: http://www.behance.net/anh_pham

temps de bolets frescos*

Bolets silvestresVeure descripció, formats i aplicacions culinariesAMANITA FRESCA / AMANITA CAESAREA
Amanita fresca / Amanita Caesarea
Als inicis de la tardor o en ple estiu desprès del pas de abundants tempestes, és possible trobar aquest delicat i apreciat bolet, principalment a boscos d’alzines o sureres, i boscos de roures o castanys.
De carn blanca i espessa, posseeix un sabor agradable i molt gustós per a experts restauradors. Es distingeix pel seu particular barret ovoide al principi, convex i finalment pla, d’un exuberant color ataronjat.
Un sabor únic, delicat i subtil, ideal per gaudir en amanides, carpaccios o simplement saltejada amb sal i oli d’oliva. Una delícia pel paladar.
Es caracteritza per campanyes curtes i abundants, per el que per poder accedir a ell s’ha de tenir contacte directe amb Laumont.
Calendari de temporada producte fresc
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre
Gener
BOLETS SILVESTRES COMUNSBolets silvestres comuns
AMANITA FRESCA / AMANITA CAESAREAAmanita fresca / Amanita…

Trufas frescas

“Trufas frescas”
“Trufas selectas, del campo a su mesa”.Producto Trufas Frescas.La más selecta exquisitez culinaria.Trufas frescas selectasDefinición básica de la TrufaLas Trufas Frescas son unas setas subterráneas que se encuentra a 30 cm. de profundidad aproximadamente.Se asocian a la raíz de determinadas plantas y árboles como robles, encinas, castaños, nogales; gracias a lamicrorrización.El árbol gracias a lamicrorrización, de la que surgen nuestras Trufas Frescas, es capaz de explorar más volumen de suelo, capta con mayor facilidad elementos como el fósforo, nitrógeno, calcio y potasio, y agua de la tierra; fortalece a la planta, hace que sea más resistente a los cambios de temperatura y la acidificación del suelo derivada de la presencia de azufre, magnesio y aluminio.
La Truficultura: mejora del medio ambiente.El valor añadido de las Trufas Frescas es la mejora el medio ambiente, además mantiene tradiciones y económicamente aporta beneficio gracias al alto valor de este prod…