Ir al contenido principal

busca feina 2.0*

busca feina 2.0*


Ara estem buscant feina molta gent, i ara hi ha una nova manera de buscar i trobar
aquí deixo unes indicacions que potser us ajudaràn a optimitzar els vostres recursos a l'hora de trobar feina a Internet: 


1. CV ACTUAL VISUAL. Fer un currículum vitae original, que tingui personalitat, que destaqui sobre la resta, pensa que a cada feina reben centenars. Actualment hi ha moltes plantilles gratuites a aplicacions online com CANVA.COM. Pensa que les persones que seleccionen els CV estàn fartes de veure CV semblants en blanc i negre, donar una mica de color i empatia al teu CV serà la forma de cridar l'atenció de bona manera i que et tinguis en compte per la inicitiva creativa. Igualment no et passis i no el carreguis massa.

VIDEO CV. Hi ha sectors com el audiovisual i el Marketing que pot ser positiu agregar una presentació personal en un video breu de 30 segons.

SOFT SKILLS. També és important explicar les teves formacions complementaries, com dinàmiques de grup, tallers creatius, esports, treball en equip, resolució de crisis, perspectiva de gènere, gestió personal, lideratge, Gestalt, Neuromarketing, PNL, gestió d'equips, monitora de temps lliure, etc. Ja que expliquen que ets una persona rodona i proactiva, que sempre amplies coneixements i la millora del teu perfil profesional i personal. 

Activitat Xarxes Socials, es imprescindible tenir un bon perfil treballar a Linkedin i Infojobs públic i accessible, seria ideal tenir algún blog personal explicant temes del teu sector laboral, novetats, etc; També és important ser activa a Twitter, Instagram, Facebook, etc; per mostrar que ets una persona accessible, oferta, i implicada en l'actualitat social, tampoc cal que tinguis molts seguidors, pero lo important és et mostris natural, tú mateixa i si pot ser amb un toc de creativitat millor.





2. CARTA PRESENTACIÓ FLEXIBLE I POSITIVA. Carta de presentació clara i també original, si pot ser amb alguna recomanació d'alguna antiga feina.


3.WEBS DE FEINA: consell:  fer servir el mateix email i contransenya a totes les webs, tenir preparades varies cartes de presentació per persones amb diversos perfils i així optimitzar la candidatura a cada oferta. 
Jo guardo les cartes de presentació a un grup de WhastApp amb només jo per tenir allà el text a copiar i enganxar ràpidament, i poder editar-lo en cas de necessitar-ho.


Generals locals: 


Es recomana treballar be totes les opcions que t'ofereixen, inclòs per exemple l'autoexàmen d'anglès a Infojobs, i adjuntar cartes de recomanació si és possible. Aquesta fórmula consisteix en principi en tenir un únic currícuulm que pots anar ampliant o millorant. Possibilitat d'incloure cartes de presentació adeqüades a cada oferta i moment (ideal per a persones amb un perfil específic per a feines específiques, el problema està quan no ets el perfil exacte per a les funcions ofertades).


Aplicació online per crear ofertes de feina gratis per a les empreses:

indeed.com




Aplicacions online per crear ofertes en format de pagament per a les empreses:

Recomano buscar prioritariament ofertes a webs d'ofertes de feina de pagament ja que solen ser ofertes més serioses i amb millors condicions laborals en general.

En aquest web és important tenir cartes de presentació adaptades a cada tipus d'oferta de feina, per exemple en diferents idiomes, català, castellà i anglès. Més especialitzada en disseny web o disseny gràfic, o Marketing Digital, segons el que es demani.

També és important descarregar-se l'App que és gratuïta i encendre les notificacions de feines del teu sector, perquè t'avisi quan es publiquin i puguis ser de les primeres persones a enviar el CV, per ser seleccionada amb més probabilitats.

Normalment les ofertes es renoven el diumenge a les 00.00 i els dimarts a les 00.00, aixi que val la pena anar a dormir una mica més tard i enviar CV amb carta adeqüada en cada oferta nova.




trabajos.com
yaencontre.com
infoempleo.com



domestika.org (especial sector TICS web, disseny, Marketing Digital, etc).




(especial feina a Catalunya)


infofeina.com 
http://www.cv10.es


(feines per titulats)


sntalent.com 

Aquesta web inclou un blog especialitzat en recursos humans, coaching, i noves tendències o notícies en el sector feina.


(feines per oficials, tècnics, etc)


currantes.com


ETT's / En aquestes webs la fórmula és adjuntar a cada oferta el currículum i carta de presentació més adequat/ada:
(sistema molt interessant per persones amb moltes facetes o perfils laborals)


adecco.es
michaelpage.es
pagepersonnel.es/


Webs d'anuncis: és aquesta una fórmula òptima per a petites i mitjanes empreses que no volen pagar per incloure 
la seva oferta de feina a una web de feina, així podem trobar-nos amb molts enganys i s'ha d'anar amb compte 
a qui enviem les nostres dades, es recomana fer un currículum sense dades de domicili.


empleo.trovit.es



Internacionals: si vols voltar pel món hi ha webs que t'ofereixen informació per que t'inscriguis, es recomana nivell mitjà alt d'anglès.


http://cvpro.xpatjobs.com/


workaway.info


per sectors

freelance

infolacer.net


network

http://www.behance.net/joblist/


moda / disseny

fashionunited.es/Bolsa_de_Empleo_de_la_moda/


ong's / associacions socials i culturals

hacesfalta.org


cine/ tv / disseny /multimedia

http://bolsadetrabajoencineyafines.blogspot.com/2011/03/buscamos-profesor-de-diseno-remunerado.html



4 .- XARXES SOCIALS 


GENÈRIQUES


FACEBOOK


GRUPS PER ZONES I CIUTATS I SECTORS LABORALS


http://www.facebook.com/group.php?gid=49962409786


http://www.facebook.com/trabajoong


http://www.facebook.com/pages/Trabajo-Social/51212982486



XARXES SOCIALS PER PROFESSIONALS

En aquestes xarxes et pots fer un perfil i connectar amb antics companys de escola i  feina, empreses, i també hi ha ofertes penjades a la secció que disposen a tal efecte. Es poden incloure cartes de recomanació.
Son interessants també els grups de sectors professionals  i pots trobar també els perfils de les empreses més destacades.
És important també en aquest cas vincular les activitats d'altres perfils a altres xarxes socials genèriques com Facebook, Twitter, per dinamitzar el teu perfil en aquestes:



likedin.com


xing.com


viadeo.com


plaxo.com


5. Webs públiques:


També pots trobar feines a entitats públiques a webs públiques, 
les ofertes estàn una mica amagades, per exemple a la de Barcelona les trobareu a la web específica de cada àrea de la web o dels barris de la ciutat, segons necessitat d'ells:


gencat.com
bcn.cat
tmb.cat


6. A boses de feina d' Escoles i Universitats, etc.

gremis i col.legis de cada sector
si busqueu a google trobareu webs amb totes les dades de cada sector:
exemple:





7. Així com a l'oficina de feina de la Generalitat: 

Servei d'Ocupació de la Generalitat:
oficinadetreball.cat/
En aquest cas has d'anar a la teva oficina per apuntar-te, màxim quatre al dia.


O la web específica que ha fet Barcelona, que encara que és una mica difícil d'utilitzar pot servir:
http://w27.bcn.cat/porta22/cat/

8. Fer un recull d'entitats i empreses que us interessin i enviar el currículum personalitzat, inclús demanar cita per fer entrevistes, o portar en persona el teu currículum.


9. Fer reclam: difondre entre els teus contactes de les xarxes socials, amics, familiars, coneguts la teva situació i capacitats per ampliar la xarxa de posibilitats.


10. Fer anuncis a webs d'anuncis tipo loquo.com, tablondeanuncios.com, anunciosgratis.com, etc oferint els vostres serveis i capacitats.




QUÈ FER QUAN ET TRUQUEN PER FER L'ENTREVISTA

CONSELLS TIPS ENTREVISTA PER TELÈFON

1. Digues sí a tot, donar la raó, deixar que controli la trucada la persona que truqui, però mantenir la tensió en positiu.

Segur que et faràn "killer questions" per descartar-te. 
Si son molt rebuscades les preguntes per telèfon tampoc interesa el tipus d'empresa. 

Per exemple "nivell d'anglès", diu alt, segurament serà mitjà, però així descarten, si necessitarien una persona amb nivell alt de veritat demanarien titulació oficial.

Veu positiva i to optimista, pero amb cert control, que no es noti molt l'entusiasme, com fer veure que tens moltes ofertes i entrevistes.

2. Quan et preguntin l'hora per fer l'entrevista digues sempre que et va millor a primera hora del matí o de la tarda, sino et diran a mig mati, i et trenquen la jornada, entre anar i tornar, a més dones la sensació positiva de que tens més coses a fer durant el dia, pots dir que estas fent una formació online en idiomes o altres sofskills, per exemple. 

El tema es que es mantingui sempre la tensió positiva comunicativa encara que deixis que controli la trucada la persona que truca.

3. Al anar a fer l'entrevista, ves ben vestida i pentinada, pero no cal molt extrema, actualment es prefereix un estil modern i casual, però formal. Evitar sabatilles esportives i tota mena de complements molt infantils. Es recomana portar una cartera correcte que no sigui la típica de velcro de quan tens 14 anys, no entrar amb els auriculars ficats, o acabat de fumar, sense xiclet a la boca i sempre amb mocadors de paper per si de cas quasevol petit accident que pugui sorgir.

Mirar als ulls amb seguretat, natural, i respondre amb certa inseguretat, otorgant poder a qui "mana" però alhora donant seguretat i complint totes les espectatives dipositades en tu.

Pensa en com es sent la persona a l'altre banda i què vol de tu, si hi ha un grup de persones fes recorregut pels ulls de cada una i ves alternant, i/o pots mirar a l'infinit de tant en tant, mentres penses les respostes.

Normalmente a la 3era entrevista que fas et surt bé, així que les primeres que facis prentel-les com una prova.


MÉS TIPS PER TROBAR FEINA...


És també crec molt important formar-se en allò que t'agradi, fent cursos a distància, llegint, seguint blogs de cada sector, etc.

Bueno i ara us desitjo molta sort, i molta empenta per no deixar-vos decaure, la idea és ficar-se una mica cada dia i amb molt d'ànim!

Sinó podeu ficar una espelmeta verda, encendre-la amb un llumí pensant en la vostre idea  i procurar que no s'apagui fins que es consumeixi del tot!




@LUTXANA

💜⚡ ART | IDEAS | MARKETING 💜⚡

sígueme / follow me...
⚡ INSTAGRAM https://www.instagram.com/lutxanaart/
⚡TIKTOK https://www.tiktok.com/@lutxana
⚡FACEBOOK https://www.facebook.com/lutxanaart
⚡TWITTERhttps://twitter.com/lutxanaa
⚡ LINKEDIN https://www.linkedin.com/in/lutxana/

💜 WEB: https://lutxana.es/


#art #marketing #ideas

Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas