Ir al contenido principal

Events i coses freaks semana del 12 al 18 d’abril +

Events i coses freaks semana del 12 al 18 d’abril +

Dilluns 12 d′abril 


http://barcelonaphotobloggers.org/2010/04/11/exposicio-canodrom-000000/
Canòdrom Centre d'Art
A partir de mitjans d’abril l’antic Canòdrom Meridiana, tancat des de febrer del 2006, tornarà a obrir les portes aquest cop com a Centre d’Art Contemporani i sota la direcció del suís Moritz Küng. Seguint unes directrius portades a debat per diversos agents del sector de les arts visuals, durant les jornades internacionals celebrades el passat juliol al MACBA, el Canòdrom es presenta com a fàbrica de creació contemporània descentralitzada, però mantenint un peu al nucli cultural de la ciutat, gràcies a la incorporació de l’espai de La Capella, antic Hospital de Santa Creu, a la seva línia d’activitats. 
A partir del 12/04 l’exposició
 Canòdrom 00:00:00, amb treballs de Margarita Andreu, Xavier
Arenós, Jordi Mitjà i altres, serà l’encarregada d’inaugurar les noves instal·lacions dissenyades per Xavier Monteys i Josep M. de Lecea, sobre la construcció original del 1962 a càrrec d’Antoni Bonet. Fins llavors, com a avenç, elcol·lectiu Gustavo ocuparà part del circuit de tanques publicitàries de la ciutat amb el seu projecte Winners, fotografies d’alguns dels llebrers que havien participat a les curses del Canòdrom i que han sobreviscut gràcies a les adopcions.
Maria Merino
Sinopsi
amb Margarita Andreu, Xavier Arenós, Marc Arroyo, Isabel Banal, Ana de Matos, Albert Gusi, Jordi Mitjà, col·lectiu Gustavo i Observatori Nòmada Barcelona
Canòdrom Centre d'Art Contemporani
Concepció Arenal 165-185
Fabra i Puig

DIVIDIMECRES 14 D’ABRIL.... TEATRE....FREEEEEEEEEEEEE KEEEA

El tren de cristall (Agustí Bartra) Barribrossa'08
Agustí Bartra
Barribrossa'08
14 d′abril 19:00
Convent Sant Agustí - Ciutat Vella Convent Sant Agustí
Comerç 36
 Jaume I
Gratis 

BarriBrossa 2010
BarriBrossa no és un festival de teatre convencional, no es limita a representar un conjunt d’obres en un temps condensat i un lloc concret. Vol anar més enllà, generar un espai de reflexió al voltant de l’art i el pensament contemporanis. La fórmula és la següent: cada any es convida un autor i es pren el seu discurs artístic com a base conceptual per programar altres accions, al llarg d’uns deu dies i en diferents sales, que dialoguin amb ell des de múltiples disciplines tant escèniques com visuals. Totes les activitats són gratuïtes i hi participen, a més de l’Espai Brossa, diversos equipaments culturals de Ciutat Vella.
Enguany, l’artista convidat és el francés
Valère Novarina, un autèntic explorador de la dimensió física de les paraules. A partir de les seves creacions, BarriBrossa 2010 dóna veu als poetes de la llengua i de la forma que millor han reflectit el batec dels mots, des dels pioners catalans Perejaume, Lluís Solà i Víctor Sunyol, fins a d’altres creadors emergents igualment captivats per la materialitat del text. I mentrestant, entre línies, es va desplegant una conversa lúcida, sorprenent i juganera entre avantguarda i cultura popular, modernitat i edat mitjana. Com si el propi Brossa vingués, de nou, a picar-nos l’ullet amb la seva màgia.


Adrià Rodríguez 


+++++++++
Alicia arriba a les nostres vides…. A la fi!!!!

El divendres 16 s’estrena la darrera aventura freak del meu estimadissim tim Burton…
Als millors cinemes…..no ens la perdrem a que no??

Un paseo por la exposición sobre Alicia en el País de las Maravillas en IFEMA from Natalia Marcos on Vimeo.

El pes de la ciutat. Fotografia llatinoamericana en la col·lecció d'Anna Gamazo de Abelló
Fins al 29 de maig dg. Tancat)Fundació Foto Colectania      3€
Julián Romea 6- Gràcia…T. 932 171 626




UN ARTISTA SORPRENENT… PILLAT PER CONVERSE…DISFRUTA!!!!
LAS BOTAS…. QUE TENEN BONES IMITACIONS…. TORNEN A TREPITJAR FORT…AL NOSTRE VOLTANT!!!!

estas botas me están matando


Las Dr. Martens han sido durante generaciones y generaciones un símbolo identificativo de muchas tribus urbanas. Cuesta imaginarse que estas botas tan cargadas de actitud y controversia, tuvieran en sus inicios, cuando el doctor y soldado de la Wehrmacht, Klaus Maertens las ideó, como público potencial mayoritario las amas de casa.
Y es que estas buenas señoras siempre han sabido lo que es bueno y lo que es mejor. Este mes se celebra el 50 aniversario de este clásico calzado. Y se ha dado su merecido homenaje sacando al mercado una edición de lujo de sus modelos Dr. Martens 1460 –las mítica botas- y 1461 –el zapato bajo-. Cada modelo puedes encontrarlo en negro y en rojo cereza. Por supuesto, no falta la famosa costura amarilla que es ya su sello de identidad. Para inquietar a los coleccionistas más exquisitos la casa ha fabricado únicamente 1460 pares del modelo 1460 y 1461 del modelo así llamado. Y además han sido producidas de manera artesanal en la fábrica original del Reino Unido. La caja conmemorativa  en la que vienen envueltas en la caja incluye el certificado de autenticidad firmado personalmente por los fundadores y dueños de la marca. Un sueño para los amantes de este calzado que sobrevive a la mayoría de sus dueños.
T: Diana Mizrahi

DIVIDIJOUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS……..COSES FREAKS… I FREEES….

Mr. Hubba & El Mono Inventor - Presentació de la caixa retrospectiva

Mr. Hubba & el Mono Inventor
“Vida y muerte de Mr. Hubba & el Mono Inventor”
Entre les injustícies flagrants de la música d’aquest país, una és sens dubte l’escàs ressò aconseguit per Mr. Hubba & El Mono Inventor, un dels projectes més personals i audaços que ha donat l’escena independent. El seu únic disc, “Stargarder” (2006), amb producció de Cristian Vogel, figura entre les obres més destacades que ha donat la música experimental a Espanya en el nou mil•lenni. No obstant, durant els escassos anys en què va durar la formació, Miguel Yuste i Guillermo Martorell Casanovas van deixar enregistrada molta música (a vegades també amagats sota altres pseudònims) que ara Bankrobber ha decidit agrupar en una caixa restrospectiva: “Vida y muerte de Mr. Hubba & el Mono Inventor”. Entre el material que s’hi inclou desctaca el que havia de ser el segon disc, inèdit fins avui, “La Muerte”, i també les seves sessions de Richmond al costat de Bob Marsh o la darrera actuació del grup, celebrada ni més ni menys que al Van Gogh Museum d’Àmsterdam. És la constatació de la projecció internacional que va tenir Mr. Hubba & El Mono Inventor, que va actuar des de Califòrnia fins al Japó, passant per la Tate Britain o el festival Sónar. Ara ja podem gaudir de tota la seva obra en una preciosa caixa que recull 6 àlbums en 4 CDs, a més d’un llibret amb la història del grup explicada pel periodista Luis Lles, fotos exclusives, crèdits exhaustius i impressions sobre el grup a càrrec de destacades personalitats del món de la música.

DIVIDIVENDRES UN GRAN CONCERT PER LA PATILLA… LA TEVA O LES DELS DEL GRUP…..
Tachenko + Pigmy + 100 Blackbird
[FestiBad Xarxa 2010: 100 BLACKBIRD + PIGMY + TACHENKO]
Divendres 16 dabril 21:30--Salamandra Sala 2 – Rodalies…Gratis
Amb Os reís porque sois jóvenes, Tachenko han entregat una obra de consistent maduresa, carregada d’aquelles tonades que es poden xiular i corejar en el moment més inesperat . Formidable estat de salut pels de Sergio Vinadé, una banda que estima els directes i s’hi entrega amb la intensitat d’un marrec. Pigmy i la seva psicodèlica capsa de pop-folk, d’acurada i clara cal·ligrafia, i 100 blackbirds, completen el cartell.
Temps previst a Rodalies 11°C iiiii L'Hospitalet; Av. Carrilet, 301.
100 BlackBird és una banda d’indie-rock de Viladecans, formada per Juan Carlos Miranda, Néstor Mut, Joan Rius i Xavier Ollé.
Consoliden la formació a principis de 2001, amb una renovació estilística del grup on hi ha cabuda per a influències del power-pop i el rock independent. Sumen així a la seva contundència una ampla trama de melodies que defineixen el seu estil nerviós i afilat. www.myspace.com/100blackbirds
Pigmy no ha parat en els últims anys fent la presentació del seu àlbum debut, Miniaturas. A mig camí entre el pop i el folk, tacat per la psicodèlia inconformista dels cànons comercials del mercat, Pigmy ens mostra la seva cara més intimista. www.myspace.com/pigmyland
Tachenko es froma a Saragossa al 2002.
Plens d’il•lusió, afronten el present amb l’edició del seu tercer àlbum, Esta Vida Pide Otra. De títol vitalista i obert a lectures personals, reflexa l’excel•lent moment del grup. www.myspace.com/tachenkonet 
SI ETS UN ARTISTA FREAK AQUI TENS UNA BECA FREAK....
El CAN convoca una beca dirgida a artistes residents a Catalunya els quals la seva producció giri entorn els àmbits de la natura i/o la ciència per participar al projecte PIRINEUS: ART I ECOLOGIA AL S. XXI. 
CONVOCATÒRIA OBERTA FINS EL 15 DE JUNY DE 2010
DIVIDISSSSSSSSSSSSSABTE....
FLIPA....

Inauguración Exposición Pioneros del Graffiti en Barcelona

Sábado 17 de abril Inauguración de la exposición 'PIONEROS DEL GRAFFITI EN BARCELONA'

20:00-03:00h @ Mundaka. c/ de la Mercè, 27. 08002 Barcelona. 

Copa de Cava gratis para los primeros. 

Exposición definitiva de los 14 plafones de fotos, flyers, posters y artículos de prensa sobre el nacimiento y auge del graffiti en Barcelona en los años 80: Los Rinos, Trepax, B.A. secció gràfica, Fierro, Fosa Nasal, Sutil, Kukufruts, TAC, Demonz Art, Yeah, Golden Art, Fasim, Mafia2, SN, DFR, Daz, Sendys, Estilos Unidos, KGA 59, The Bad Crew, SAP, Heiz, Save, Musa... y muchos más!!! 

Proyección del video reportaje 'Spanish Graffiti Old School'

Con la presencia de Gabriela Berti, autora del documental y escritora del libro "Pioneros del Graffiti"

Sorteo de fotos y sorpresas de última hora.

Esta vez si que es la buena ¡Os esperamos a todos!

FREAK OUT!


DIVIDIUMENGE.... DESPRÉS D’UN DIA DE PLATJA PEL MARESME....

el proper diumenge 18 d'abril a les 20h nit d'humor amb ANSKAR!!


http://salalollipop.blogspot.com/



http://www.youtube.com/anskaret
Sala LollipopSituación geográfica:
plaça de la sardana 138
Premiá de Mar.


***

I DESPRÉS D’UNES QUANTES ESTONETES DE COSES FREAKS... POTS DESCANSAR UN DIA, O UNA HORA, O UNA ESTONETA... MIRANT ALGUNA DE LES TEVES SÉRIES PREFERIDES IN STREAMING ------ NO HO DUBTIS!!!
O LA TELE.... QUALSEVOL PROGRAMA O DOCUMENTAL EN EL MOMENT QUE A TU T’INTERESSI ----I ET VINGUI DE GUST... NO QUAN T’HO IMPOSSIN!!



o troba les verdaderes noticies al món ( que no t’enredin...

videos sobre la crisis energètica... i entén una mica millor... el perquè de tot plegat+

(primera part)
(segona part)
(tercera part)
(quarta part)
(cinquena part)


see you in the beach***

Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas