Ir al contenido principal

9 tendències per al 2010 o solucions per a la crisi*



1.- OBJECTES PETITS: GADGETS PETITS
(amb 999 funcions en una).
Tot tipus de coses en petites dimensions: mòvils petits, càmeres petites, cases petites, cotxes petits, quadres petits, dvd mini, pocket pc/mac, tabletes digitals.
Menjar en monodosis, tot tipus de productes i serveis en tamany i format individual, per als solters o individualistes, per als "singles", un món més reduït, portàtil i individual.
*Objectes /Serveis on-line in streaming: que portin totes les opcions possibles, aplicacions diverses i còmodes, programes gratuïs i on-line( editors de video, programes de disseny, de fotografia, editors de text, diccionaris, traductors, diaris, revistes i llibres on-line gratuïts, art lliure, cinema lliure, música lliure) accessibles i fàcils de fer servir i que facilitin l'oci creatiu de cada persona: crear els teus videos, escriure amb corrector/traductor/diccionari al teu blog o e-mail, etc. Estudiar on-line, e-learning, però gratuït.
2.- LA VIDA EN TEMPS REAL.
Tot instani, comunicació directe, feedback total: els posts i els seus comentaris instanis.
Així la comunicació en xarxa agafa pes i amplada, Internet al mòvil cada vegada serà més indispensable: contestar els comentaris del teu blog, mur, o tweet en temps real.
Les notificacions de comentaris al teu e-mail et faràn estar atent tot el temps i podràs interactuar amb els teus contactes immediatament. Vídeos acabats de grabar i tot seguit pujats al youtube, myspace, blog, etc.
Una nova era de cult al "instant" està neixent.
3.- MODA NO MODA. MODANOMODA.
Serà tendència no seguir cap moda en concret, tenir un estil personal i únic serà allò que farà tornar bojes a les grans empreses de moda massiva.
Recuperar complements, coses de tot tipus, reutilitzar, marcar el teu look total, serà qüestió de creativitat. Ser pioner, únic, diferent, no ser un mes de la manada, no etiquetes, no estàndards, no més públics objectius, cada persona serà un públic. Trencar amb els sexismes i els estàndard a l'hora de vestir-se, els canvis d'hàbits i de constums estaràn a l'ordre del dia. Ara a la fi un Punk podrà treballar a l'oficina del banc vestit de punk perquè serà el seu dret anar vestit com vulgui si és un bon professional i a més serà un reclam per aquest tipus de públic.
Reutilitzem i reciclem la roba que ja tenim: http://www.refashinoso.com/
4.- LLIBRES, VIDEOS, REVISTES, GADGETS D'AUTOAJUDA. AUTO-COACHING.
Aquesta nova dècada estarà marcada per com la gent vol evolucionar més en si mateixa, coneixer-se més, i inclús resoldre's ella mateixa les seves rallades personals.
Així els llibres d'autoajuda a tots els nivells seguiràn venent-se i llegint-se com mai.
Tant per fer-se ric o crear una empresa innovadora, com per pensar be, o raonar tots els teus conflictes interiors.
Per exemple pots llegir els milers de diaris-blogs que pots trobar arreu de blogger.
5.- COMPARTIR. XARXES SOCIALS/// microsites de Xarxes especialitzades.
És el moment del feedback.
És el moment de les relacions personals reals i transparents.
La gent comença a obrir-se de veritat, tant de manera ideològica com personal.
Així aquell que vol fer música ara pot amb les facilitats de les noves tecnologies(post grabar unes cançons al teu I-pod), i compartir-ho a Myspace, i de cop veure com potser li agrades a molta gent.
Pots començar a escriure coses que et vénen al cap i pensar que a ningú li importa, i si potser ho penjes al teu blog, a algú li pot interessar de veritat.
Pots fer fotos que potser penses que no ténen res més que la teva curiositat i descubrir a través del teu fotolog que poden interessar a molta gent.
És el moment de recuperar amics, companys, de retrobar-se amb gent que feia anys que no veus.
És el moment de fer amb aquelles amigues de fa anys aquella obra de teatre que us vàreu propossar fer i mai veu fer.
És el moment de les festes d'amics a casa d'algú, els guateques tornen.
És el moment de les festes familiars virtuals a facebook, per exemple.
És el nostre moment.
És el moment si cal de tornar a viure en familia, en comunes, de compartir l'espai que no facis servir, d'apendre a conviure, d'obrir-te i sentir lliurement.
És el moment de l'intercanvi de coses, de habilitats, de serveis, de col.laborar, del trueque, de ser voluntari de tot allò que puguis ser o vulguis ser.
És l'hora dels regals de moments, de companyia, de regalar cafès, converses, de regalar feedback amb la resta del món i veure que sóm tots i que importem un a un amb les nostres diferències a tota la resta. És el moment de la consciència universal.
Xarxes socials específiques i especialitzades en un tema concret, on la gent podrà comentar amb els seus post, links i tweets sense límits, in streaming i crear un feedback increïble.
6.- ECOLOGISME, ECODISSENY.
És el moment de no tornar a imprimir res que no calgui imprimir de veritat.
És el moment de les revistes on-line, e-magazines, e-zines, newsletters de novetats, de notícies a l'abast pel RSS, llegir a través de la pantalla, dibuixar amb llapis/tauleta digital, pintura virtual, videos, una altre vegada l'streaming.
És el moment de reutilitzar, de fer servir materials biodegradables, de reutilitzar energies renovables, de portar les sabates a arreglar, els mobles a restaurar, la roba a cusir, etc.
És hora de no comprar massivament, de consumir de manera intel.ligent, consumir productes casolans, fets a casa nostra o pels veïns, o als pobles dels voltants, és l'hora de la naturalesa, del món i del respecte a nosaltres mateixos.
És hora de menjar be, de relaxar-nos i viure sense estress.
És l'hora de les botigues on-line, que estalviin els distribuidors, els intermediaris, i les energies.
Comprar directament al productor.
Els horts urbans, conrrear a casa teva allò que puguis, fer-te el pa a casa, la pasta, els pastissos.
Estaràn de moda els partits polítics alternatius de veritat, els ecologistes i humanitaris de debó, no els que vagin a guanyar diners.
7. - TRANSPARENCIA. POLÍTICA DEL POBLE.
És l'hora de les comptes clares.
És el principi de la fi dels sobresous exagerats dels directius de bancs, dels sous dels polítics (amb horaris de feina inadmissibles en temps de crisis: no treballen al gener ni a l'agost, i entre setmana només de dimarts a dijous).
La gent del poble estem farts de la classe política, de saber quants càrregs acumulen pel seu cognom, o per la seva facilitat d'agenollament, o per ves a saber què...
La gent del poble ens farem escoltar, i direm el que pensem sense por, sense més temps a perdre... volem uns representants que no parlin del que no saben ( en Corbacho sempre ha estat polític, com pot saber ell què és treballar i manar sobre els treballadors?)
No més sous en negre, no més hores extres sense comptabilitzar, no més extres en la nòmina que la omplen d'amagat, no més empreses d'apostes a Internet per blanquejar diners de les drogues, les armes i la prostitució.
No a la prostitució i si a la legalització de les drogues, abortament de cap de totes les màfies del món.
Sí a l'autoocupació, a buscar formes de treballar pel teu compte i tenir totes les facilitats administratives possibles.
És la fi de les comisions inadmissibles dels bancs, és la fi dels sous astronòmics i dels paradissos fiscals.
És l'hora de la creativitat, les idees i de la comunitat. És l'hora de tenir em compte de veritat a la gent i les seves necessitats.
Son el pressent i el futur les associacions, les coalicions, de molts partits que cap arriba a tenir majoria, molts petits petits que s'han de possar d'acord (com als països nòrdics).
Mai més majories absolutes i buits de poder.
Poder del poble dels joves que ara sabem i podem: poder alternatiu, de sortir de la crisi de veritat i de la manera més adient, no tornant al capitalisme:
8.- FORA BANDERES I FORA FRONTERES. FORA MILITARISMES. NO A LA GUERRA.
Aquesta nova dècada ens fara entendre a la fi el missatge d'en Lenon a la seva cançó "Imagine".
El món és de tots, tots tenim dret a triar on vivim i com.
(Ningú pot nèixer on vol, neix on neix, i això no ha de ser per lògica res que t'otorgui drets i privilegis per sobre d'un altre persona).
La terra no és de ningú, és de tots, i s'han de tirar a terra els privilegis medievals.
Així quan menys ho pensem el nostre jefe serà xinès i ben vingut sigui si és bo.
Volem que s'acabin les guerres, que els païssos desconectin les seves armes massives, que la gent lluiti per viure i gaudir la seva vida, i no vulgui impossar res als demés, ni utilitzar-los per fins econòmics.
Fora a les guerres, destrucció de tot l'armament mundial.
9.- NO A LES CORTINES DE FUM. NO A LA MENTIDA.
Aquest any comença amb els mitjans parlant de temes intrascendents a les seves portades i debats.
Ara això ja no tindrà cap interès si volen que parlin d'allò que realment ens importa, de com sortir de la crisi, de com fer que la gent que te idees innovadores pugui portar-les a terme, que aquell que tingui solucions de veritat en parli, i que no ens facin menjar-nos més notícies escombraries per no veure com el sistema capitalista s'esfonsa cada dia més, o com les bombolles s'esmicolen, o com l'ajuda a Haití es queda a l'aeroport, volem saber la veritat i si no la trobem als mitjans convencionals, la trobarem pels nous mitjans de comunicació: els blogs.
Tenim dret a estar informats amb la veritat. Constitucionalment.
EI AQUEST DILLUNS ESPECIAL TENDENCIES PER AL 2010 + AGENDA DELS EVENTS MES FREAKS, BY LUTXANA ART* www.lutxana.blotspot.com, radio La Florida, programa Una noche en la Florida* 23h* 99.7 fm http://www.radioflorida.es/www30/

Entradas populares de este blog

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés

💙 Masterclass *EMPLEO FUTURO * TENDENCIAS DIGITALES Judith Díaz Garcés 💙 Masterclass EMPLEO FUTURO TENDENCIAS & NOVEDADES 2023 Profesora Judith Díaz Garcés Master Marketing Digital CIPSA Barcelona Bilbao LINK BLOG: https://cipsa.net/empleo-futuro/ Recupera en este link las Masterclas en directos de 2023: PLAYLIST 2023 MASTER MARKETING DIGITAL     • 2023 MARKETING DI...  

Neix el retro-grunge*

*Grunge. Estètica. Curt Cobain. Retalls de texans. Neix el retro-grunge als nostres carrers. L’apocalipsi de la moda. Ja no tornarem a comprar roba, recuperarem tot allò que tenim a l’armari oblidat, quant més diferent i original siguis...millor... Revival... cada vegada amb menys distàncies... extinció de les cadenes de moda... ja no hi ha temporades (canvi climàtic que potser ells han contribuït a conrear... Perquè tinc més ganes d’anar a l’armari de la meva mare i/o pare a veure que hi trobo que pugui recuperar... que anar al H&M a veure com se’ls acaben les idees...és real...

películas de lesbianas

películas de lesbianas * si te apecete ver cine y que tenga relación con tu vida, si eres lesbiana y no quieres ver más películas de heteros y patriarcales, puedes ver las siguientes películas de lesbianas,  que aunque no son la verdad muy positivas, explican historias entre mujeres que tienen relaciones sexuales, se aman, o se odian y pasan por momentos dulces y agridulces, como cualquier otra persona... cada año van saliendo nuevos títulos que merecen la pena verse aunque sigamos esperando películas lésbicas más positivas y feministas, que traten temas de amor propio de lesbianas, más que anécdotas... queremos cine lésbico desacomplejado... (en esta lista de películas de lesbianas están las que están no todas las que lo son... es una lista que irá creciendo mientras vaya visualizando los films que faltan, aunque hay muchas que he visto y no están ... DUCK BUTTER 2018 Dos mujeres, insatisfechas con su vida amorosa, deciden hacer un pacto para pasar 24 horas juntas